Beauty Review : Nature Republic – Real Nature Mask Sheet Rose & Green Tea

Beauty Review Natur Republic Real Nature Mask Sheet Rose And Green Tea

Hi Ladies!

3 minggu yang lalu saya baru saja mendapatkan beberapa masker wajah dari teman saya orang Korea.  Dua diantaranya adalah Nature Republic Real Nature Mask Sheet Rose dan Nature Republic Real Nature Mask Sheet Green Tea.  Mungkin diantara kalian sudah tau dan sudah mencoba masker ini, tapi ini adalah pertama kalinya buat saya memakai masker lembaran dari Korea.  Baiklah, sekarang saya mau buat ulasan dan ngasih tau hasilnya menurut pengalaman saya mengenai produk ini.

3 weeks ago I got few mask sheet from my Korean friend. Two of them are Nature Republic Real Nature Mask Sheet Rose and Nature Republic Real Nature Mask Sheet Green Tea.  Maybe some of you already know and already tried these mask, but this is the first time for me to used a Korean mask   products. Well, now I want to make a review and tell the results according to my experience about this product.

Beauty Review Natur Republic Real Nature Mask Sheet Rose And Green Tea

Kemasan dari The Real Nature Mask Sheets ini seperti kemasaan masker pada umumnya.  Pada bagian belakang, kamu bisa melihat ingredients dan cara pemakaiannya.

Packaging of The Real Nature Mask Sheets are like any other sheet mask.  At the back you can see the ingredients and how to use this the mask.

Beauty Review Natur Republic Real Nature Mask Sheet Rosenatur-republic-real-nature-mask-sheet-rose-behind
Rose extract moisturize and revitalize skin.

Beauty Review Natur Republic Real Nature Mask Sheet Green Teanatur-republic-real-nature-mask-sheet-green-tea-behind
Green tea extract deeply moisturizes and help the skin stay moisturized.

Tekstur dari Nature Republic Mask Sheet ini lembut dan juga tidak terlalu tipis dan tidak terlalu tebal.  Pada dasarnya saya suka kedua aromanya, tetapi jika boleh memilih saya lebih suka aroma mawar.  Mereka punya aroma yang segar.

Texture of Nature Republic Mask Sheet is soft and also not too thin and not too thick. Basically I like the scent both of them, but I prefer the scent of Rose. They have a fresh scent.

Beauty Review Natur Republic Real Nature Mask Sheet Rose Result

Nature Republic Real Nature Mask Sheet Rose

Beauty Review Natur Republic Real Nature Mask Sheet Green Tea Result

Nature Republic Real Nature Mask Sheet Gren Tea

Pertama, saya cuci muka dulu sebelum menempelkan lembaran maskernya. Wajah saya terasa sangan dingin dan segar ketika si masker menempel di wajah.  Saya diamkan sekitar 20 menit dan di tepuk dengan lembut biar terserap dengan baik.  Saya merasa nyaman selama memakai maskernya, tapi sayang ukurannya terlalu lebar di wajah dan terlalu pendek pada bagian dahi saya. Haha.. :D.  Terakhir, setelah saya membilasnya, saya merasa wajah menjadi lebih cerah ketika menggunakan Real Nature Mask sheet Rose dan menjadi lembab ketika menggunakan Real Nature Mask sheet Green Tea.  Suka deh.. 😀

Kalau dilihat dari hasil fotonya, tidak terlalu terlihat perbedaan dari yang sebelum dan yang sesudahnya.  Setelah lebih dari 1-2 jam, kulit kering yang mengelupas muncul kembali tapi kulit wajah saya tetep lembut dan lentur (tidak kaku).  Saya menggunakan makser ini seminggu sekali.

Secara keseluruhan, saya suka produk ini tapi tidak terlalu “wah” juga.  Mungkin masker ini akan bekerja dengan baik jika kamu sudah menggunakannya beberapa kali dan rutin melakukannya.

First, I washed my face before put on the mask sheet. My face felt so cool and fresh when the mask attached to the face. I did it for 20 minutes and gently pat for better absorption. There was a bit sore on my dry skin area, but it’s ok.  I quite enjoyed with the mask, but unfortunately it is too wide for my face and a little short at the forehead. Haha.. :D. And last after I rinsed it, I felt my face more brighter when I used Real Nature Mask sheet Rose and became moisturized when I used Real Nature Mask sheet Green Tea. I like it..

Seeing from the results of photos, the differences are not too visible between before and after.  After more than 1-2 hours, my dry skin (flakes) reappear but my face still soft and not stiff.  I use this mask once a week.

Overall, I like this product, but its not too exciting or extraordinary. Maybe the mask will work better if you have used it several times and routinely.

Rating : 3/5

So.. What do you think about this product? want to try it? please let me know on your comment..

 

 

Advertisements

12 Comments on “Beauty Review : Nature Republic – Real Nature Mask Sheet Rose & Green Tea

  1. untuk masker nature republic sy pake yg royal jelly, avocade, sama aloe vera.. kebetulan pas yg diskon itu aja, hahaha… beli 25 gratis 25, jatuhnya sekitar 7500an. hehehe… makenya malam pas mau bubu mbak, jadi pagi kerasa lembab banget… kalau dipakai pas winter kemaren enak rasanya… jadi kulit ngga gampang kering..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: